Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Bloemkool Romanesco

Protectate zaden: Bloemkool Romanesco

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Bloemkool Romanesco groeit tot 5 maanden. Deze Kool wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Bloemkool Romanesco

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Bloemkool Romanesco

Bescherm uw zaden met Protectate zaden: Bloemkool Romanesco. Deze Italiaanse variëteit is werkelijk uniek vanwege de conische vorm van de krop en de prachtige goudgroene kleur. Het is de perfecte keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat deze bloemkool zo speciaal maakt, de smaak is ook opmerkelijk. Met Protectate zaden: Bloemkool Romanesco kunt u genieten van een heerlijke culinaire ervaring. Het zaaien van deze bloemkoolvariëteit is eenvoudig. U kunt beginnen met zaaien vanaf april tot juni. Deze periode biedt de ideale omstandigheden voor een succesvolle groei. Met Protectate zaden: Bloemkool Romanesco kunt u zelf uw eigen verse en smaakvolle bloemkolen kweken. Voeg een vleugje Italiaanse flair toe aan uw tuin en maak indruk op uw gasten met deze prachtige en heerlijke groente. Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw Protectate zaden: Bloemkool Romanesco en geniet van een unieke en smaakvolle oogst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Bloemkool Romanesco

De Protectate zaden: Bloemkool Romanesco kan je tot 5 maanden zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar.

De Protectate zaden: Bloemkool Romanesco bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Bloemkool Romanesco is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Bloemkool Romanesco kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Bloemkool Romanesco groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Bloemkool Romanesco vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.