Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Salie

Buzzy® Organic Salie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Salie groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Salie

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Salie

Met de Buzzy® Organic Salie kunt u nu zelf op een eenvoudige en biologische manier uw eigen salie kweken. Met deze speciaal geselecteerde biologische zaden kunt u direct aan de slag en genieten van de volle smaak en heilzame eigenschappen van verse salie. De Buzzy® Organic Salie zaden zijn zorgvuldig gekweekt zonder gebruik van kunstmatige bestrijdingsmiddelen of genetische modificatie, waardoor u verzekerd bent van een puur en gezond product. Met deze kweekset heeft u alles wat u nodig heeft om uw eigen salieplantjes te laten groeien en te oogsten. Volg de eenvoudige instructies en binnen no-time zult u genieten van uw eigen verse salieblaadjes. Creëer een gezonde en duurzame levensstijl door zelf uw eigen biologische salie te kweken. Naast de heerlijke smaak, heeft salie ook vele gezondheidsvoordelen. Het helpt bijvoorbeeld bij de spijsvertering en kan een positief effect hebben op het immuunsysteem. Met de Buzzy® Organic Salie heeft u een natuurlijk en biologisch product in handen, dat niet alleen goed is voor uw gezondheid, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Voeg een vleugje natuur toe aan uw keuken en geniet van de vele culinaire mogelijkheden die verse salie biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Salie

De Buzzy® Organic Salie kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Salie bloeit . 

De Buzzy® Organic Salie is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Salie kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Salie groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Salie vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.