Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Snack komkommer zaden Patio Snacker

Snack komkommer zaden Patio Snacker

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Snack komkommer zaden Patio Snacker groeit voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Snack komkommer zaden Patio Snacker

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Snack komkommer zaden Patio Snacker

De Snack komkommer zaden Patio Snacker is een unieke en veelzijdige komkommersoort die perfect geschikt is voor het kweken in kleine ruimtes. Met zijn compacte formaat en snelle groeitijd is deze komkommer ideaal voor het kweken in containers, grote potten en vierkante moestuinbakken. De vruchten van de Snack komkommer zaden Patio Snacker zijn heerlijk smakend, knapperig en donkergroen van kleur. Ze zijn klein en slank van formaat, waardoor ze ook wel bekend staan als snackkomkommers of snoepkomkommers. Deze komkommers zijn niet bitter van smaak en kunnen direct uit het vuistje gegeten worden als gezonde en lekkere snack. Kinderen zullen er dol op zijn! Naast het eten als snack, zijn de Snack komkommer zaden Patio Snacker ook veelzijdig in gebruik. Ze kunnen gebruikt worden in frisse salades, koude en warme komkommersoepen, als dipgroente en zelfs als boterhambeleg. Daarnaast kunnen ze gevuld worden met geitenkaas, fetakaas, rijst en gehakt voor een heerlijke en gevarieerde maaltijd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kortom, met de Snack komkommer zaden Patio Snacker haal je een gezonde, smakelijke en gemakkelijk te kweken komkommersoort in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Snack komkommer zaden Patio Snacker

De Snack komkommer zaden Patio Snacker kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Snack komkommer zaden Patio Snacker bloeit zomer. 

De Snack komkommer zaden Patio Snacker is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Snack komkommer zaden Patio Snacker kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Snack komkommer zaden Patio Snacker groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Snack komkommer zaden Patio Snacker vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.