Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse

Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse groeit . Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse

Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse is een verrukkelijke peper die een vleugje Mexicaanse smaak aan je gerechten toevoegt. Deze peper is perfect voor degenen die van een pikante kick houden. Je kunt deze zaden zaaien vanaf half maart in een kweekbakje, waarbij een temperatuur van 20°C ideaal is. Als je wilt, kun je ze later ook buiten onder glas zaaien. Na het verspenen van de zaailingen in potten, kun je de planten in een kas of op de vensterbank plaatsen. Eenmaal volgroeid, zullen deze peperplanten een prachtige decoratieve toevoeging zijn aan je balkon of terras. Geniet van de vurige smaak van de Mexicaanse Jalapeño peper terwijl je ontspannen buiten zit. Het is niet alleen een smaakvolle aanvulling op je gerechten, maar ook een lust voor het oog. Met Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse kun je je culinaire creativiteit de vrije loop laten en heerlijke pikante gerechten bereiden. Verwen je smaakpapillen met deze speciale peper en maak indruk op je vrienden en familie met je kookkunsten. Voeg een beetje pit toe aan je leven met deze Mexicaanse schoonheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse

De Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse bloeit . 

De Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Peper Jalapeño Mexicaanse vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.