Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Basilicum Genovese zaden biologisch1 g

Basilicum Genovese zaden biologisch1 g

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Basilicum Genovese zaden biologisch1 g groeit Mei - Augustus. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Basilicum Genovese zaden biologisch1 g

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Basilicum Genovese zaden biologisch1 g

Basilicum Genovese zaden biologisch 1 g zijn perfect voor liefhebbers van Italiaans koken en tuinieren. Deze zaden bieden je de mogelijkheid om jouw eigen verse basilicumplant te kweken, rechtstreeks in jouw eigen tuin of op het balkon. De Basilicum Genovese is een van de meest populaire soorten basilicum en wordt vaak gebruikt in Italiaanse gerechten. De plant produceert prachtige groene, eivormige bladeren met opvallende nerven en fijne kartelingen aan de zijkant. Deze zaden zijn afkomstig van biologisch geteelde planten en zijn van de hoogste kwaliteit. Deze eenjarige plant groeit tot ongeveer 30 cm hoog en is gemakkelijk te verzorgen. Het enige wat je hoeft te doen, is de zaden in goed doorlatende grond planten, regelmatig water geven en zorgen voor voldoende zonlicht. Binnen de kortste keren zul je genieten van de heerlijke geur en smaak van verse basilicum in jouw eigen keuken. Met Basilicum Genovese zaden biologisch 1 g heb je altijd verse basilicum bij de hand. Voeg het toe aan jouw favoriete pasta's, salades, sauzen en zelfs cocktails voor een authentieke Italiaanse touch. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van jouw eigen basilicumplant en geniet van de smaakvolle voordelen van dit heerlijke kruid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Basilicum Genovese zaden biologisch1 g

De Basilicum Genovese zaden biologisch1 g kan je Mei - Augustus zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Basilicum Genovese zaden biologisch1 g bloeit . 

De Basilicum Genovese zaden biologisch1 g is . Heerlijk om mee te koken.

De Basilicum Genovese zaden biologisch1 g kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Basilicum Genovese zaden biologisch1 g groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Basilicum Genovese zaden biologisch1 g vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.