Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking

Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking groeit . Deze Ui wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking

De Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome is een geweldige toevoeging aan elke tuin. Deze vrij grote, witte knoflooksoort is niet alleen smaakvol, maar ook erg gezond. Met een goede opbrengst kunt u genieten van een overvloed aan verse knoflook het hele jaar door. De bol en de teentjes van de knoflook Messidrome zijn allemaal wit van kleur. Dit geeft niet alleen een prachtig uiterlijk aan uw tuin, maar maakt het ook gemakkelijk om de knoflook te gebruiken in verschillende gerechten. De milde en zoete smaak maakt deze knoflooksoort geschikt voor zowel bakken en koken, als rauw in salades. Naast de knoflook Messidrome bevat deze voordeelverpakking ook gele en rode plantuien. Deze uien zijn perfect om uw gerechten op smaak te brengen en voegen een heerlijke zoete en pittige smaak toe. De combinatie van knoflook en uien zorgt voor een geweldige toevoeging aan uw culinaire creaties. Met de Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking haalt u niet alleen diverse smaken in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan uw tuin. Geniet van de gezondheidsvoordelen en de veelzijdigheid van deze heerlijke knoflook en uien!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking

De Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking bloeit . 

De Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® Winter knoflook Messidrome 5 bollen + Gele plantui+ Rode plantui- voordeelverpakking vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.