Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram

Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram

De Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram zijn een absolute must-have voor elke tuinliefhebber die van verse kruiden houdt. Met deze zaden kun je je eigen heerlijk geurende basilicumplanten kweken, rechtstreeks vanuit het gemak van je eigen huis. Deze mix van basilicumzaden bevat een verscheidenheid aan smaken, van zoet tot pittig, waardoor het perfect is om een ​​unieke culinaire touch aan je gerechten toe te voegen. Om te beginnen met het kweken van je eigen basilicum, zaai je de Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram in een kweekbak tussen mei en juli. Na ongeveer 4 weken kun je de jonge zaailingen uitplanten in je tuin of in een pot op je balkon. Deze zaden kunnen ook direct in de grond worden gezaaid, afhankelijk van je voorkeur en beschikbare ruimte. Basilicum is een veelzijdig kruid dat vaak wordt gebruikt in de mediterrane keuken, maar ook in andere culinaire tradities over de hele wereld. Het voegt een heerlijke smaak toe aan salades, pasta's, soepen en sauzen. Bovendien heeft basilicum ook enkele gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van maagklachten. Met de Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram kun je je eigen verse basilicum oogsten, altijd binnen handbereik. Geniet van de magie van het kweken van je eigen kruiden en voeg.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram

De Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram bloeit . 

De Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Basilicum mixed 1.5 gram vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.