Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oranjeband Ramenas Rex

Oranjeband Ramenas Rex

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjeband Ramenas Rex groeit . Deze Witlof wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjeband Ramenas Rex

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Oranjeband Ramenas Rex

De Oranjeband Ramenas Rex is een buitengewone variëteit van halflange rammenas met een unieke twist. Deze bijzondere groente heeft een prachtige witte huid en een verrassend wit vruchtvlees dat zijn kleur behoudt, zelfs na het snijden. Deze zaden van de Rammenas Rex zijn perfect geschikt voor het kweken van deze heerlijke groente in uw eigen moestuin. Het is een veelzijdige groente die op verschillende manieren kan worden genoten. U kunt het heerlijk dun gesneden op brood smeren om uw sandwiches een extra kick te geven. Daarnaast is het ook een fantastische toevoeging aan rauwkostschotels, waar het een knapperige textuur en een zachte, pittige smaak toevoegt. De geschiedenis van deze stevige knollen gaat terug tot het oude Egypte, waar ze al werden geteeld en gewaardeerd om hun unieke smaak en voedingswaarde. Nu kunt u deze eeuwenoude traditie voortzetten door uw eigen Ramenas Rex te kweken. Met de Oranjeband zaden bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een succesvolle oogst. Voeg deze unieke groente toe aan uw tuin en laat uw smaakpapillen verrassen door de heerlijk zacht-pittige smaak van de Ramenas Rex.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjeband Ramenas Rex

De Oranjeband Ramenas Rex kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Oranjeband Ramenas Rex bloeit nvt. 

De Oranjeband Ramenas Rex is Witlof. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjeband Ramenas Rex kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjeband Ramenas Rex groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjeband Ramenas Rex vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.