Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B

Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B groeit zomer - herfst. Deze Tomaat wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B

Ben je op zoek naar verse en vlezige tomaten uit je eigen tuin? En wil je dit op een biologische manier doen? Dan zijn deze BIO tomatenzaden perfect voor jou! Cuor di Bue, ook wel bekend als Ossenhart, is een robuuste tomaat die gemakkelijk te kweken is in je eigen tuin. Bovendien is deze tomaat een vleestomaat en bevat hij meer vlees en minder sap dan gewone tomaten. Deze tomaat is perfect om te gebruiken in je gerechten. Dankzij het drogere vruchtvlees is dit ras ideaal voor het maken van pastasauzen en soepen! Je kunt de zaden vanaf februari zaaien en vanaf juli oogsten. De zaden groeien uit tot hartvormige, rode vleestomaten met een zoete smaak. Stel je eens voor hoe heerlijk het zal zijn om je eigen tomaten te oogsten en ze direct in je gerechten te verwerken. Met deze BIO tomatenzaden is dit allemaal mogelijk! Daarnaast zijn deze zaden biologisch, wat betekent dat ze zijn gekweekt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Zo kun je niet alleen genieten van heerlijke tomaten, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen vlezige tomaten met behulp van deze geweldige BIO tomatenzaden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B

De Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B kan je zomer - herfst zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B bloeit juni - oktober. 

De Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Vilmorin Tomaat cuor di bue BIO -V485B vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.