Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Knip Eet Rucola Kers

Buzzy® Knip Eet Rucola Kers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Knip Eet Rucola Kers groeit . Deze Rucola wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Knip Eet Rucola Kers

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Knip Eet Rucola Kers

De jonge blaadjes van de Buzzy® Knip Eet Rucola Kers hebben een verrukkelijke smaak die nootachtig is met een vleugje peper. Deze smaakvolle blaadjes zijn perfect te combineren met rauwe ham, romige kaas, gerookte zalm en in salades. Ze kunnen ook gebruikt worden als garnering bij vlees- en pastagerechten. Naast hun heerlijke smaak, zijn de Rucola Kers blaadjes ook nog eens rijk aan ijzer en bevatten ze vitamine A en C. Om de kiemspruiten te kweken, strooi je het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel je dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen kom met water tot de onderkant van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur van 20-22°C. Het water moet dagelijks worden ververst. Na 6 dagen zijn de kiemspruiten klaar om te worden gegeten, ze zullen dan 3-5 cm lang zijn. Als je wat meer blad aan de spruit wilt, kun je de kiemspruiten nog een paar dagen langer laten groeien. De kiemspruiten behouden hun gezonde eigenschappen en kunnen ongeveer een week in de koelkast bewaard worden. Met de Buzzy® Knip Eet Rucola Kers kun je eenvoudig en snel genieten van verse, smaakvolle kiemspruiten. Voeg een vleugje peperige en nootachtige smaak toe aan al je favoriete gerechten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Knip Eet Rucola Kers

De Buzzy® Knip Eet Rucola Kers kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Knip Eet Rucola Kers bloeit . 

De Buzzy® Knip Eet Rucola Kers is Rucola. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Knip Eet Rucola Kers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Knip Eet Rucola Kers groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Knip Eet Rucola Kers vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.