Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride

Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride

De Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride is een onmisbare toevoeging aan elke tuin. Deze bewaarpompoen is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Zaai de zaden van deze hybride vanaf begin mei tot half juni in de volle grond op een zaaibed en verplant ze vervolgens naar vruchtbare grond. Deze pompoen is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook heerlijk om te eten. Met een gewicht van ongeveer 1,2 kg is hij perfect om te gebruiken in verschillende gerechten. Het vruchtvlees van de Nutty Delica F1 Hybride is diep geel gekleurd en heeft een verrukkelijke zoetige notensmaak. Wat deze pompoen echt bijzonder maakt, is zijn langere houdbaarheid. Je kunt er dus van genieten gedurende een langere periode. Of je hem nu gebruikt om heerlijke soepen, stoofschotels, of zelfs zoete lekkernijen te maken, deze pompoen zal je niet teleurstellen. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan je tuin en keuken met de Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride

De Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride bloeit . 

De Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Pompoenen Nutty Delica F1 Hybride vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.