Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes

ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes

Met de ToshiFarm Houtpluggen voor Shiitake kan je nu zelf eenvoudig je eigen Shiitake paddenstoelen kweken. Deze bijzondere paddenstoel, Lentinula Edodes genaamd, is van nature te vinden in China, Korea en Japan en wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken. Met deze houtpluggen kan je genieten van de exclusieve smaak en textuur van verse Shiitake paddenstoelen, rechtstreeks uit je eigen achtertuin. De ToshiFarm Houtpluggen voor Shiitake zijn speciaal ontworpen om te gedijen op harde houtsoorten zoals eik, beuk en kastanje. Met behulp van een boormachine kan je eenvoudig gaten boren in verse hardhouten stammen, waar je vervolgens de houtpluggen in plaatst. Na het planten van de pluggen is het belangrijk om de stammen vochtig te houden en te zorgen voor voldoende ruimte in je achtertuin. Binnen een paar maanden zal je beloond worden met een overvloedige oogst van heerlijke Shiitake paddenstoelen. Met de ToshiFarm Houtpluggen voor Shiitake kan je niet alleen genieten van de smaakvolle Shiitake paddenstoelen, maar ook van het plezier en de voldoening van het zelf kweken van je eigen voedsel. Geef je gerechten een Aziatisch tintje en verras jezelf en je vrienden met verse, zelfgekweekte Shiitake paddenstoelen. Bestel vandaag nog je ToshiFarm Houtpluggen en begin met het creë.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes

De ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes bloeit Hele jaar. 

De ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Houtpluggen voor ShiitakeShiitake kweken Lentinula Edodes vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.