Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto

Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto

De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto, ook wel bekend als de 'Fire Tongue', is een heerlijk Italiaans bonenras dat veel populariteit geniet. Deze lage slabonen zijn perfect voor de enthousiaste tuinier die graag zijn eigen verse bonen wil kweken. De Fagiolo Nano borlotto de Fucco is een bijzonder ras, met peulen die 5-6 prachtig gevlekte bonen bevatten. Deze bonen zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook een smaakexplosie in de mond. Met hun rijke, volle smaak zijn ze een perfecte toevoeging aan talloze gerechten, zoals salades, pasta's en stoofschotels. De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. De kleurrijke bonen zorgen voor een prachtige toevoeging aan elke moestuin. Bovendien is dit ras relatief makkelijk te kweken en heeft het een goede opbrengst. Met deze bonen in uw tuin kunt u genieten van een overvloedige oogst en de unieke smaak van verse, zelfgekweekte bonen. Waar wacht u nog op? Voeg de Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto toe aan uw tuin en geniet van de heerlijke, gevlekte bonen!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto

De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto bloeit Zomer. 

De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Stamboon Kievits Lage Fagiolo Borlotto vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.