Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo

Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo

De Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo is een verrukkelijk zoete Spaanse meloen met wit vruchtvlees. Het is een ware traktatie voor de smaakpapillen, want de smaak lijkt sterk op die van een honingmeloen. Wat deze meloen echt uniek maakt, is de opvallende huid die lijkt op de huid van een pad. Dit geeft de meloen een bijzondere uitstraling en maakt het een echte eyecatcher op elke tafel. Deze Suikermeloen Piel de Sapo is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens gemakkelijk te kweken. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze meloen gedijt zowel in de vollegrond als in de kas. Je kunt dus zelf genieten van deze smaakvolle meloenen, vers uit je eigen tuin. Bovendien is het kweken van deze meloen een leuke en bevredigende activiteit. Het zien groeien en rijpen van de meloenen zal je laten stralen van trots. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van deze Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo en geniet binnenkort van de heerlijke smaak van deze Spaanse lekkernij.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo

De Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo kan je zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo bloeit . 

De Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Meloenen Pinonet piel de sapo vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.