Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak

Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak groeit oogsten: april-november. Deze Sla wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak

De Sla Raketsla Wilde Rucola is een unieke en smaakvolle toevoeging aan elke salade. Met zijn meer uitgesproken en pikantere smaak, zal deze sla zeker een verrassing zijn voor je smaakpapillen. Het jonge blad van de raketsla kan eenvoudig worden toegevoegd aan gemengde salades om een extra kick te geven aan je maaltijd. Naast zijn heerlijke smaak, gedijt de Sla Raketsla Wilde Rucola ook goed in een pot op een zonnige plaats. Dit maakt het de perfecte keuze voor tuinders met beperkte ruimte. Zorg er wel voor dat je de sla regelmatig water geeft om ervoor te zorgen dat hij gezond en vol smaak blijft. Met de Sla Raketsla Wilde Rucola voeg je niet alleen een heerlijke smaak toe aan je salades, maar ook een vleugje avontuur. Probeer het vandaag nog en ontdek de opwindende smaak van deze wilde rucola.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak

De Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak kan je oogsten: april-november zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak bloeit Niet van toepassing. 

De Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sla Raketsla Wilde Rucola Een meer uitgesproken, pikantere smaak vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.