Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Centaureaus enkele

Van Hemert Co Centaureaus enkele

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Centaureaus enkele groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Centaureaus enkele

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Centaureaus enkele

Beschrijving van het product: "Centaurea cyanus enkele blauw. Dit prachtige bloeiende plantje is een must-have voor elke tuinliefhebber! Met zijn verbluffende blauwe bloemen voegt deze Centaureaus enkele een vleugje kleur en schoonheid toe aan uw buitenruimte. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze plant is gemakkelijk te verzorgen en zal zeker een blikvanger zijn in uw tuin. U kunt nu genieten van deze Van Hemert & Co Centaurea cyanus enkele blauw door 2 stuks te bestellen voor een geweldige prijs. En wees gerust, als u er meer wilt bestellen, kunt u dit doen in veelvouden. Warentuin, uw one-stop-shop voor alles wat u nodig heeft voor uw huis, tuin en dier, biedt u deze prachtige plant rechtstreeks uit onze Planten & Bollen collectie. Dus waar wacht u nog op? Voeg een vleugje kleur toe aan uw buitenruimte en bestel vandaag nog uw Van Hemert & Co Centaurea cyanus enkele blauw!".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Centaureaus enkele

De Van Hemert Co Centaureaus enkele kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Centaureaus enkele bloeit . 

De Van Hemert Co Centaureaus enkele is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Centaureaus enkele kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Centaureaus enkele groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Centaureaus enkele vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.