Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star

BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star groeit 2 jaar. Deze Artisjok wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star

De BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star zijn een fantastische toevoeging aan je biologische tuin. Deze specifieke artisjoksoort is met zorg gekweekt en heeft een unieke uitstraling. De ronde, olijfgroene artisjok heeft een prachtige lichtpaarse zweem aan de randen van de schubben, waardoor hij er werkelijk betoverend uitziet. Maar niet alleen het uiterlijk van deze artisjok is bijzonder, ook de smaak is om van te watertanden. Met zijn heerlijke, enigszins zoete smaak is deze artisjok een ware traktatie voor de smaakpapillen. Daarnaast is deze Imperial Star variant een verbeterde versie van het Green Globe type, wat betekent dat hij nog betere prestaties levert. Met de BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star kun je rekenen op een goede oogst. Elke plant produceert namelijk 6-8 bloemknoppen, die je kunt plukken en gebruiken in allerlei heerlijke gerechten. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze biologische artisjokzaden zijn een must-have voor iedereen die van verse, smaakvolle groenten houdt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star

De BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star kan je 2 jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star bloeit zomer. 

De BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star is Artisjok. Heerlijk om mee te koken.

De BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze BIO Artisjok zaden Artisjok Imperial Star vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.