Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed

Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed

De Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed is een kleurrijke mix van kerstomaten die elke tuin zal opvrolijken. Met de Sweetie rood, Cereza amarilla geel, Bottondoro oranje en Black Cherry zwart, biedt deze mix een feestelijke combinatie van lichtrode, gele, oranje en donkerrode kerstomaatjes. Deze kleine tomaatjes zijn niet alleen heerlijk en sappig, maar ook nog eens erg gezond! Elke variëteit van deze Cherry Mix is apart verpakt, zodat u gemakkelijk kunt zien welke zaden u plant. Het beste van alles is dat u deze tomatenzaden niet hoeft voor te behandelen. U kunt ze direct in de grond of in potten planten en genieten van hun prachtige kleuren en smaken. Als u echter de kieming wilt versnellen, kunt u ervoor kiezen om de zaden 12 uur in lauw water te laten weken voordat u ze plant. Met de Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed kunt u uw eigen kleurrijke en smaakvolle tomatenoogst creëren. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze mix is perfect voor iedereen die van verse en gezonde tomaten houdt. Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan uw tuin en geniet van de verrukkelijke smaken van deze kleine snoepjes!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed

De Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed bloeit Zomer. 

De Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy� Specialties Tomaten Cherry Mixed vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.