Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Wortel Snow Man F1

Sluis Garden Wortel Snow Man F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Wortel Snow Man F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Wortel Snow Man F1

Aantal in verpakking400 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Wortel Snow Man F1

De Sluis Garden Wortel Snow Man F1 is een bijzondere tuinderswortel die perfect geschikt is voor verschillende bodemsoorten, zelfs voor zwaardere grond. Met zijn slanke vorm en pure witte kleur is deze wortel een lust voor het oog. Met een lengte van ongeveer 22-25 cm kan deze wortel gebruikt worden in allerlei gerechten, maar is vooral heerlijk zoet en een prachtige toevoeging aan salades. Wat deze wortel extra bijzonder maakt, is dat hij geen groene schouders heeft. Dit betekent dat de wortel alleen uit wit vruchtvlees bestaat, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Daarnaast is de Snow Man F1 wortel zeer lang houdbaar, zowel in de koelkast als in de vriezer. Hierdoor kunt u altijd genieten van deze heerlijke wortel, zelfs lang nadat hij geoogst is. Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om de grond diep te bewerken en normaal te bemesten. Op deze manier zorgt u ervoor dat de wortels optimaal kunnen groeien en een zoete smaak ontwikkelen. Let er ook op dat u de worteltjes niet uitdunt, omdat dit de kans op aantasting door de wortelvlieg vergroot. Combineer de Snow Man F1 wortel met andere kleurrijke wortelsoorten, zoals de oranje en paarse varianten, voor een prachtig kleurenpalet op uw bord.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Wortel Snow Man F1

De Sluis Garden Wortel Snow Man F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Wortel Snow Man F1 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Wortel Snow Man F1 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Wortel Snow Man F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Wortel Snow Man F1 groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Wortel Snow Man F1 vind je 400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.