Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bieslook Fijne

Sluis Garden Bieslook Fijne

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bieslook Fijne groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bieslook Fijne

Aantal in verpakking700 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bieslook Fijne

Het Sluis Garden Bieslook Fijne is een veelzijdige kruidenplant die al eeuwenlang wordt gebruikt. Het blad van deze plant is opgerold en hol, en zit boordevol met een pittige uiensmaak die geliefd is in allerlei gerechten. Of je nu een salade wilt opfleuren, een soep wilt kruiden of een saus wilt verrijken, bieslook is de perfecte toevoeging. Het beste is om deze kruiden vers te gebruiken, zodat je optimaal kunt genieten van de intense smaak. Je kunt de zaden in de volle grond zaaien, op regelmatige afstanden van elkaar. Zodra de plantjes groot genoeg zijn, kun je ze verplaatsen naar hun definitieve plek. Het Sluis Garden Bieslook Fijne gedijt ook uitstekend in potten, dus zelfs als je geen tuin hebt, kun je nog steeds genieten van deze heerlijke kruiden. Het is belangrijk om de planten te plaatsen in een kalkrijke, goed bemeste en vochtige grond. Bieslook kan zowel in de volle zon als in de schaduw groeien, dus je kunt hem op elke gewenste plek in je tuin plaatsen. Met het Sluis Garden Bieslook Fijne voeg je niet alleen een smaakvolle toevoeging toe aan je gerechten, maar ook een prachtige plant aan je tuin. Geniet van de eeuwenoude traditie van het gebruik van bieslook en ontdek de vele culinaire mogelijkheden die deze plant te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bieslook Fijne

De Sluis Garden Bieslook Fijne kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Bieslook Fijne bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Bieslook Fijne is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bieslook Fijne kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bieslook Fijne groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bieslook Fijne vind je 700 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.