Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle

Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle

Birdhouse Bottle is een unieke toevoeging aan je tuin of terras. Deze lichtgroene fleskalebas heeft een elegante ronde nek en een bolle onderkant, waardoor het de perfecte vorm heeft voor het maken van vogelhuisjes. Maar dat is niet alles! In sommige gebieden wordt deze bijzondere fles zelfs gebruikt als karaf voor drankjes. De Birdhouse Bottle is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratie. In veel markten wordt deze fleskalebas mooi beschilderd en als kunstwerk tentoongesteld. Het is een echt blikvanger die de aandacht trekt van iedereen die je tuin bezoekt. Om je eigen Birdhouse Bottle te laten groeien, zaai je de zaden van eind april tot half juni direct in de volle grond. Je kunt ze eerst op een zaaibed planten en later uitplanten in een vruchtbare grond. Deze kalebassen groeien snel en hebben weinig onderhoud nodig, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Haal nu de Birdhouse Bottle in huis en creëer een unieke en charmante plek voor vogels in je tuin. Of gebruik het als een opvallende karaf op je volgende tuinfeest. Met deze veelzijdige en prachtige fleskalebas zijn de mogelijkheden eindeloos.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle

De Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle bloeit Zomer. 

De Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Ornamental Gourd Birdhouse/Bottle vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.