Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Tuinkers wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

"Met Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01, kunt u genieten van de heerlijke smaak en voedingswaarde van mosterdkers. Deze zaden zijn biologisch geteeld, waardoor u verzekerd bent van een puur en gezond product. De gele kleur van de zaden is een lust voor het oog en zal uw gerechten een levendige touch geven. Mosterdkers is een veelzijdige groente die zowel als kiemgroente als microgroente gekweekt kan worden. De groene blaadjes met paarse tinten zorgen voor een prachtige presentatie op uw bord. Deze bijzondere plant behoort tot de kruisbloemenfamilie en heeft vergelijkbare eigenschappen als broccolikers, radijskers en rucolakers. De grote hoeveelheden glucosinolaten in mosterdkers maken het een waardevolle toevoeging aan uw maaltijden. Oorspronkelijk afkomstig uit Groot-Brittannië, India en Amerika, is mosterdzaad een bekende en geliefde plant in verschillende keukens over de hele wereld. Met Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kunt u deze smaakvolle zaden eenvoudig zelf kweken en genieten van de verse en gezonde mosterdkers. Voeg het toe aan salades, sandwiches of gebruik het als garnituur voor uw favoriete gerechten. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop met deze biologische mosterdkers zaden!".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

De Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Mosterdkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.