Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt

Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt groeit oogsten: juni-augustus. Deze Erwten wordt maximaal 65 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt

De Erwt Doperwt Mechelsee Krombek is een uitstekende keuze voor tuinders die vroeg in het seizoen willen beginnen met het kweken van erwten. Deze specifieke variëteit is bestand tegen koude temperaturen en kan daarom zonder problemen worden geteeld in de vroege lente. Met een indrukwekkende gewashoogte van ongeveer 150 cm, is het belangrijk om deze erwten te laten groeien langs rijshout of draad, zodat ze voldoende ondersteuning hebben tijdens hun groei. Naast hun koudebestendigheid en vroege teeltmogelijkheden, bieden de Erwt Doperwt Mechelsee Krombek ook andere voordelen. Deze erwten hebben een ronde vorm en zijn bijzonder smaakvol, waardoor ze perfect zijn om vers te worden geconsumeerd of om te worden gebruikt in verschillende culinaire creaties. Ze zijn ook rijk aan voedingsstoffen en vezels, wat bijdraagt aan een gezond dieet. Of je nu een ervaren tuinier bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een beginner die graag wil experimenteren met het kweken van groenten, de Erwt Doperwt Mechelsee Krombek is een geweldige keuze. Met zijn koudebestendigheid, vroege teeltmogelijkheden en heerlijke smaak, zal deze erwtenvariëteit zeker een welkome aanvulling zijn op elke moestuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt

De Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt kan je oogsten: juni-augustus zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt bloeit Niet van toepassing. 

De Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt groeit maximaal tot 65 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Erwt Doperwt Mechelsee Krombek Bestand tegen de koude en vroege teelt vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.