Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate

Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate groeit voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate

De Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate zijn perfect voor liefhebbers van pikante snacks en tuinieren. Deze unieke variëteit biedt een overvloed aan kleine, felrode paprika's met een blokkige vorm en een intense chocoladesmaak. Deze sterke en laagblijvende plant is uiterst productief en zal je tuin of balkon transformeren in een kleurrijk en smakelijk paradijs. De vruchtjes hebben een formaat van ongeveer 4-5 cm en beginnen hun reis als donkergroene pepers. Naarmate ze rijpen, veranderen ze van kleur naar een diep en verleidelijk donkerbruin. Deze Mini Bell Chocolate paprika's zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een streling voor de smaakpapillen. Ze hebben een heerlijk zoete en tegelijkertijd pittige smaak die perfect past bij verschillende gerechten. Voeg ze toe aan salades, roerbakgerechten of gebruik ze als smaakvolle garnering voor je favoriete hapjes. Met deze Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate zul je genieten van een overvloedige oogst en een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate

De Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate bloeit zomer. 

De Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Paprika zaden Paprika Mini Bell Chocolate vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.