Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Spitskool Eersteling

Sluis Garden Spitskool Eersteling

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Spitskool Eersteling groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Spitskool Eersteling

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Spitskool Eersteling

De Sluis Garden Spitskool Eersteling is een fantastisch product voor elke tuinier. Deze koolsoort produceert kleine, spitse kolen met een indrukwekkend gewicht tot ongeveer 750 gram. Wat deze kolen echt bijzonder maakt, is de mooie vaste structuur en de fijne textuur. Ze zijn vol van smaak en heerlijk mals, waardoor ze een geweldige toevoeging zijn aan verschillende gerechten. Wat deze spitskool nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat hij boordevol mineralen en vitamine B en C zit. Dit maakt het niet alleen een smakelijke keuze, maar ook een gezonde. Om te beginnen met het kweken van deze kolen, kun je zaaien onder glas of buiten op perspotten van 5 cm. Vervolgens kun je ze in april tot juni uitplanten in goed bewerkte en licht bemeste grond. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je oogst, is het belangrijk om tijdig te oogsten voordat de kool barst. Het wordt ook aanbevolen om de spitskool elk jaar op een andere plaats te telen om de bodem gezond te houden. Daarnaast is het belangrijk om de jonge plantjes te beschermen tegen koolvlieg door gebruik te maken van anti-insectengaas. Kortom, met de Sluis Garden Spitskool Eersteling haal je niet alleen een smakelijk en gezond product in huis, maar ook een geweldige ervaring in de tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Spitskool Eersteling

De Sluis Garden Spitskool Eersteling kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Spitskool Eersteling bloeit . 

De Sluis Garden Spitskool Eersteling is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Spitskool Eersteling kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Spitskool Eersteling groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Spitskool Eersteling vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.