Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Rammenas Langee winter

Protectate zaden: Rammenas Langee winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Rammenas Langee winter groeit lente - herfst. Deze Radijs wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Rammenas Langee winter

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Rammenas Langee winter

De Protectate zaden: Rammenas Langee winter is een geweldige keuze voor tuinders die op zoek zijn naar een wintergroente die niet alleen heerlijk is, maar ook lang meegaat. Met deze oude wintervariëteit kunt u genieten van grote zwarte radijzen met een stevig wit vruchtvlees. Bovendien blijft deze rammenas zeer goed bewaard, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Deze rammenas is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Snijd hem fijn en voeg hem toe aan uw favoriete salades voor een knapperige en pittige smaak. Of snijd hem in ringen en geniet ervan met wat boter en een vleugje zout. De combinatie van de knapperige textuur en de unieke smaak van de rammenas zal uw smaakpapillen zeker verrassen. Met de Protectate zaden: Rammenas Langee winter bent u verzekerd van een overvloedige oogst van deze heerlijke wintergroente. De zaden zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor gezonde en sterke planten. Voeg deze rammenas toe aan uw moestuin en geniet van de smaakvolle en voedzame radijzen, zelfs tijdens de koudste dagen van het jaar.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Rammenas Langee winter

De Protectate zaden: Rammenas Langee winter kan je lente - herfst zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: Rammenas Langee winter bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Rammenas Langee winter is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Rammenas Langee winter kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Rammenas Langee winter groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Rammenas Langee winter vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.