Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitopstezaad Bieten Kogel

Hortitopstezaad Bieten Kogel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitopstezaad Bieten Kogel groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitopstezaad Bieten Kogel

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitopstezaad Bieten Kogel

"Hortitopstezaad Bieten Kogel is een hoogwaardig zaad voor het kweken van heerlijke bieten. Deze specifieke variant, bekend als Biet of Kroot - kogel 2, garandeert een uitstekende smaak en een mooie ronde vorm. Met dit zaad kunt u vanaf half april tot half juli beginnen met zaaien in de volle grond, in nette regels. Wat dit zaad nog specialer maakt, is dat de wat later gezaaide bieten zeer langdurig kunnen worden bewaard. Hierdoor kunt u gedurende een langere periode genieten van verse bieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bederf. Deze eigenschap is ideaal voor iedereen die graag een voorraad van deze gezonde groente wil aanleggen. Met Hortitopstezaad Bieten Kogel kunt u uw eigen biologische bieten kweken, vol met voedingsstoffen en smaak. Voeg deze veelzijdige groente toe aan uw maaltijden, van salades tot stoofschotels, en geniet van de heerlijke smaak en knapperige textuur. Begin vandaag nog met het zaaien van Hortitopstezaad Bieten Kogel en ontdek de voldoening van het kweken van uw eigen verse en smaakvolle bieten.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitopstezaad Bieten Kogel

De Hortitopstezaad Bieten Kogel kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitopstezaad Bieten Kogel bloeit . 

De Hortitopstezaad Bieten Kogel is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitopstezaad Bieten Kogel kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitopstezaad Bieten Kogel groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitopstezaad Bieten Kogel vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.