Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Dragon

Hortitops Zaden Dragon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Dragon groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Dragon

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Dragon

Hortitops Zaden Dragon is een uniek en veelzijdig kruid dat een vleugje exotische smaak aan jouw gerechten toevoegt. Deze Russische Dragon is gemakkelijk te kweken en kan zowel binnen als buiten worden gezaaid. In maart en april kun je de zaden zaaien in een kweekbakje, maar vanaf april tot juni kun je ze ook rechtstreeks buiten in een zaaibed planten. Wat deze Hortitops Zaden Dragon echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het kruid vers of gedroogd te gebruiken. Voeg het toe aan visgerechten, gevogelte, soep of gebruik het zelfs bij het inmaken van augurken voor een verrassende twist. Een andere interessante manier om van de smaak van dragon te genieten, is door vis met veel dragon in folie te grillen. Hierdoor worden de aroma's intenser en krijgt het gerecht een heerlijk geurige en smaakvolle touch. Met Hortitops Zaden Dragon breng je de smaken van de wereldkeuken naar jouw eigen keuken. Experimenteer met dit kruid en creëer unieke gerechten die je vrienden en familie zullen verrassen. Bestel nu jouw zaden en geniet binnenkort van de heerlijke smaak en geur van Russische Dragon.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Dragon

De Hortitops Zaden Dragon kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops Zaden Dragon bloeit . 

De Hortitops Zaden Dragon is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Dragon kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Dragon groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Dragon vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.