Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd

Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd

Beschrijving: Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd is een kleurrijk en divers mengsel van kleine vruchten. Dit mengsel bevat verschillende vormen en kleuren, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke tuin. Om deze zaden succesvol te laten groeien, is het aan te raden om ze onder glas te zaaien op een warme plek. Druk de zaden lichtjes in de grond en bedek ze met een dun laagje fijne aarde. Zodra de zaailingen opkomen, laat ze dan iets doorgroeien voordat je ze op de uiteindelijke plek in de tuin plant. Het is het beste om ze te planten in vruchtbare grond. Let op dat je ze beschermt tegen nachtvorst. Een groot voordeel van deze vruchten is dat ze redelijk lang bewaard kunnen worden. Als je ze wilt bewaren, droog ze dan op een koele en donkere plaats. Dit mengsel biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk resultaat, maar ook heerlijke vruchten om van te genieten. Voeg een kleurrijk element toe aan je tuin met Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd

De Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd bloeit . 

De Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Cucurbita Kleine vruchten gemengd vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.