Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy®bemester Wikken

Buzzy®bemester Wikken

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy®bemester Wikken groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy®bemester Wikken

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy®bemester Wikken

De Buzzy®bemester Wikken is een veelzijdige plant die niet alleen stikstof uit de lucht bindt, maar ook perfect is als groenbemester en voor het maken van plantaardige compost. Deze plantensoort staat bekend om zijn zaden, die vaak worden gebruikt in vogelvoer. Daarnaast gedijt de Buzzy®bemester Wikken uitstekend op klei- en leemgronden. Wat deze bemester echt bijzonder maakt, is de goede bodembedekking met zijn middellange loof. Dit zorgt ervoor dat de grond goed beschermd wordt tegen erosie en uitdroging. Bovendien draagt de Buzzy®bemester Wikken bij aan het verbeteren van de bodemstructuur en het verhogen van de vruchtbaarheid. Het zaaien van de Buzzy®bemester Wikken kan plaatsvinden in de periode van juli tot en met augustus. Met een verpakking van 15m2 kun je een aanzienlijk oppervlak voorzien van deze prachtige planten. Houd er wel rekening mee dat de Buzzy®bemester Wikken vorstgevoelig is, dus zorg ervoor dat je de juiste bescherming biedt tijdens de koudere maanden. Geniet van een weelderige en vruchtbare tuin met de Buzzy®bemester Wikken!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy®bemester Wikken

De Buzzy®bemester Wikken kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy®bemester Wikken bloeit . 

De Buzzy®bemester Wikken is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy®bemester Wikken kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy®bemester Wikken groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy®bemester Wikken vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.