Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s

Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s

Ipomoea purpurea Kniola's Black is een prachtige toevoeging aan onze collectie Planten & Bollen. Bij Warentuin vind je alles wat je nodig hebt voor je huis, tuin en dier! Met deze bestelling ontvang je 2 stuks 'Van Hemert & Co Ipomoea purpurea Kniola s Black' tegen een scherpe prijs. En als je nog meer bestelt, profiteer je van een aantrekkelijke korting. Deze Ipomoea purpurea Kniola's Black is een unieke plant met zijn diep paarse bloemen. De bloemen zijn groot en opvallend, waardoor ze een prachtige eyecatcher zijn in elke tuin. De plant groeit snel en kan een hoogte bereiken van wel 2 tot 3 meter. De donkere kleur van de bloemen geeft een mysterieuze en elegante sfeer aan je buitenruimte. Deze Van Hemert & Co Ipomoea purpurea Kniola s Black is gemakkelijk te verzorgen en vereist weinig onderhoud. Hij gedijt goed in de volle zon en heeft een goede drainage nodig. Met regelmatig water geven en een beetje bemesting zal deze plant je belonen met prachtige bloemen gedurende het hele groeiseizoen. Creëer een betoverende tuin met deze bijzondere plant en geniet van de schoonheid die hij brengt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s

De Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s bloeit . 

De Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Ipomoea purpurea Kniola s vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.