Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso

Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso groeit voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso

Aantal in verpakking70 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso

Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso is een geweldig product dat oorspronkelijk uit Italië komt. Deze paprika is ook bekend als Bull's Horn of Stierenhoorn. Puntpaprika Corno di Toro Rosso heeft een heerlijk zoete smaak en heeft de vorm van een langwerpige punt. De paprika's groeien tot wel 20 cm lang en veranderen van kleur van groen naar felrood. Naast de heerlijke smaak, bevat Puntpaprika Corno di Toro Rosso ook belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A, B1, B2, B6, C en E. Daarnaast bevat het ook mineralen zoals ijzer, calcium, kalium en magnesium. Deze paprika is ook rijk aan vezels en laag in calorieën, waardoor het een zeer gezonde groente is. Puntpaprika Corno di Toro Rosso is niet alleen gezond, maar ook veelzijdig. U kunt deze paprika koken, bakken, grillen, roosteren, stomen en roerbakken. Het kan worden toegevoegd aan salades, pastasauzen, wokgerechten, ovenschotels en kan zelfs worden gebruikt als een gezonde en smakelijke snack. U kunt de paprika ook vullen met rijst of gehakt voor een heerlijke maaltijd. Puntpaprika Corno di Toro Rosso smaakt heerlijk in combinatie met kaas, kip, sla, eieren, aardappelen, rundvlees, lamsvlees, wortelen en tomaten. In het kort, Puntpaprika Corno di Toro Rosso is niet alleen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso bloeit zomer. 

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Puntpaprika zaden Puntpaprika Corno di Toro Rosso vind je 70 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.