Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden PaksoiFortune F1

Sluis Garden PaksoiFortune F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden PaksoiFortune F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden PaksoiFortune F1

Aantal in verpakking150 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden PaksoiFortune F1

De Sluis Garden PaksoiFortune F1 is een unieke koolsoort met open bladeren en kale witte stelen. De bladnerven zijn spierwit en het topblad is prachtig donkergroen. Met deze variëteit voeg je een opvallend element toe aan je tuin. De Paksoi is echter gevoelig voor veranderingen in de omstandigheden, waardoor het snel kan doorschieten. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om de zaden onder glas te zaaien en pas in juni te verplanten. Als je de Paksoi als snijkool wilt oogsten, kan dit al binnen 30 dagen na het zaaien, zonder te hoeven uitdunnen. Voor een volgroeide paksoi moet je ongeveer 65 dagen geduld hebben. Om ervoor te zorgen dat de Sluis Garden PaksoiFortune F1 optimaal groeit, is het belangrijk om te zorgen voor een goede basisbemesting en regelmatig water te geven. Met de juiste zorg en aandacht zal deze koolsoort je belonen met heerlijke, knapperige bladeren en een unieke smaakbeleving. Voeg de Sluis Garden PaksoiFortune F1 toe aan je tuin en geniet van een bijzondere toevoeging aan je culinaire avonturen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden PaksoiFortune F1

De Sluis Garden PaksoiFortune F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden PaksoiFortune F1 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden PaksoiFortune F1 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden PaksoiFortune F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden PaksoiFortune F1 groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden PaksoiFortune F1 vind je 150 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.