Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Broccolie Calabrese

Buzzy® Organic Broccolie Calabrese

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Broccolie Calabrese groeit . Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Broccolie Calabrese

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Broccolie Calabrese

Laat uw tuin bloeien met de Buzzy® Organic Broccolie Calabrese! Met dit innovatieve product kunt u uw eigen heerlijke en voedzame broccoli op een biologische manier kweken. Geen behoefte meer aan schadelijke bestrijdingsmiddelen of kunstmest, want deze biologische zaden zorgen voor een gezonde en duurzame groei. Met de Buzzy® Organic Broccolie Calabrese kunt u de voldoening ervaren van het zelf kweken van uw eigen voedsel. Het kweken van deze broccoli is eenvoudig en leuk, zelfs voor beginnende tuiniers. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft, inclusief biologische zaden, composteerbare potjes en een duidelijke handleiding. Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw tuin met deze biologische broccoli. Niet alleen zorgt het voor een prachtige aanblik, maar het biedt ook een gezonde en voedzame toevoeging aan uw maaltijden. Pluk verse, knapperige broccoli rechtstreeks uit uw eigen tuin en geniet van de smaak van puurheid en versheid. Kies voor biologisch en ervaar de voordelen van een duurzame manier van tuinieren met de Buzzy® Organic Broccolie Calabrese.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Broccolie Calabrese

De Buzzy® Organic Broccolie Calabrese kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Broccolie Calabrese bloeit . 

De Buzzy® Organic Broccolie Calabrese is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Broccolie Calabrese kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Broccolie Calabrese groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Broccolie Calabrese vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.