Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5

Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5

Franchi Bladkool, ook bekend als Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5, is een unieke en veelzijdige groente die een vleugje elegantie toevoegt aan elk gerecht. Met zijn ruime lichtgroene bladeren en witte ribben is deze koolsoort niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Of je het nu rauw wilt gebruiken in salades voor een verfrissende crunch, of het wilt koken als een heerlijke bijgerecht, Franchi Bladkool biedt eindeloze culinaire mogelijkheden. Het zaaien van deze bladkool kan gedaan worden tussen maart en augustus, en de oogstperiode loopt van mei tot november. Dit betekent dat je gedurende een groot deel van het jaar kunt genieten van deze heerlijke en gezonde groente. Naast de geweldige smaak en veelzijdigheid, is Franchi Bladkool ook nog eens gemakkelijk te kweken. Met de juiste zorg en aandacht zal deze koolsoort snel groeien en gedijen in jouw moestuin. Voeg deze prachtige groente toe aan je culinaire repertoire en ontdek de vele manieren waarop je kunt genieten van Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5

De Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 bloeit . 

De Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Bladkool, Cavolo Cinese Pe-Tsai 35/5 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.