Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4

Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 groeit . Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4

De Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 is een authentieke Italiaanse groente die al eeuwenlang geliefd is in de keukens van Italië. Deze groente biedt een unieke culinaire ervaring, omdat zowel het blad als de bijna bloeiende gele bloemen gegeten worden. Het blad heeft een licht pittige smaak die perfect past bij verschillende gerechten, terwijl de bloemen een delicate en smaakvolle toevoeging zijn, vergelijkbaar met broccoli. De Cima di Rapa is nauw verwant aan bloeiende koolsoorten uit het Verre Oosten, wat een interessante culinaire achtergrond toevoegt aan deze groente. Het is een veelzijdige groente die op verschillende manieren kan worden bereid, zoals gestoomd, geroosterd, gebakken of toegevoegd aan pasta's en stoofschotels. En niet alleen is de Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 heerlijk van smaak, het is ook een bron van voedingsstoffen zoals vitamine C en calcium, waardoor het een gezonde keuze is voor elke maaltijd. Haal de traditionele smaken van Italië in huis met de Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4. Voeg deze unieke groente toe aan je favoriete recepten en geniet van de heerlijke combinatie van pittigheid en bloemige smaken. Experimenteer met verschillende kookmethoden en ontdek nieuwe smaakcombinaties. Deze groente zal zeker een verfijnde.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4

De Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 bloeit . 

De Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Cima Di Rapa Sessantina Broccoletto 41/4 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.