Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Tuinbonenkiem

Buzzy® Tuinbonenkiem

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Tuinbonenkiem groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Tuinbonenkiem

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Tuinbonenkiem

Buzzy® Tuinbonenkiem is de perfecte keuze voor tuiniers die willen genieten van heerlijke en verse tuinbonen. Deze zaden kunnen onder glas worden geplant in januari, waardoor je al vroeg in het seizoen kunt beginnen met de groei van je eigen bonen. Met deze tuinbonenkiem kun je in maart de zaailingen verplanten naar de vollegrond, waar ze verder kunnen gedijen en uitgroeien tot gezonde en smaakvolle tuinbonenplanten. Deze Tuinbonenkiem van Buzzy® biedt niet alleen een vroege start voor het kweken van tuinbonen, maar ook een overvloedige oogst. Door de zaailingen in maart in de vollegrond te planten, zullen ze de ideale omstandigheden hebben om uit te groeien tot sterke en productieve planten. Je zult kunnen genieten van de heerlijke bonen die later in het seizoen zullen verschijnen. Met de Buzzy® Tuinbonenkiem kun je niet alleen je tuin vullen met gezonde en smakelijke tuinbonen, maar ook je voldoening halen uit het zelf kweken van deze geweldige groente. Waar wacht je nog op? Begin je tuinbonenavontuur vandaag nog met Buzzy® Tuinbonenkiem!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Tuinbonenkiem

De Buzzy® Tuinbonenkiem kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Tuinbonenkiem bloeit . 

De Buzzy® Tuinbonenkiem is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Tuinbonenkiem kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Tuinbonenkiem groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Tuinbonenkiem vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.