Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO

Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO

De Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO is een prachtige en smaakvolle watermeloen met donkergroene strepen. Deze biologische watermeloen staat bekend om zijn geweldige smaak en hoog suikergehalte. Bovendien is deze watermeloen goed resistent tegen ziekten, waardoor hij ideaal is voor buiten teelt, vooral tijdens warme zomers. Hoewel de teelt van deze watermeloen in midden/noord-Europa buiten mogelijk is, is de teelt in een koude kas veel zekerder voor een goed resultaat. In deze omgeving kan de watermeloen vruchten produceren van meer dan 10 kg. Om de plant de kans te geven om grote vruchten te ontwikkelen, is het aan te raden om na 4 echte bladeren de plant te toppen. Met de Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO kun je genieten van heerlijke, sappige watermeloenen met een uitstekende smaak. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze watermeloen is een geweldige toevoeging aan je tuin. Voeg wat zoetheid toe aan je zomerse dagen met deze fantastische watermeloen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO

De Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Watermeloen Crimson Sweet BIO vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.