Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes

Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes groeit oogsten: juli-oktober. Deze Bonen wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes

De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes zijn een heerlijke delicatesse uit Frankrijk. Deze boontjes hebben lange en fijne peulen met een onweerstaanbaar lekkere smaak. Ze zijn perfect voor liefhebbers van groenten die op zoek zijn naar iets bijzonders. Wat deze bonen extra speciaal maakt, is dat ze goed bestand zijn tegen verschillende ziektes. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van een gezonde oogst. Bovendien zijn ze ook geschikt om in te vriezen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de heerlijke smaak van Franse naaldboontjes. De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes zijn niet alleen een lust voor je smaakpapillen, maar ook een lust voor het oog. De lange peulen zorgen voor een prachtige presentatie op je bord. Voeg ze toe aan je salades, stoofschotels of roerbakgerechten voor een verfijnde en authentieke Franse touch. Met de Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes haal je de smaak van Frankrijk in huis. Probeer ze vandaag nog en laat je verrassen door de heerlijke en veelzijdige mogelijkheden die deze boontjes bieden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes

De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes bloeit nvt. 

De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bonen Aiguillon Echte Franse naaldboontjes vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.