Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Puntpaprika Rode Hoorn

Franchi Puntpaprika Rode Hoorn

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Puntpaprika Rode Hoorn groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Puntpaprika Rode Hoorn

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Puntpaprika Rode Hoorn

Franchi Puntpaprika Rode Hoorn is een verrukkelijk ras met een vorm die doet denken aan een stierenhoorn, vandaar zijn naam die verwijst naar de moedige stierenvechters. Deze puntpaprika's kunnen maar liefst 25 cm lang worden, waardoor ze een opvallende verschijning zijn in je moestuin of op je bord. Wat dit ras echt bijzonder maakt, is dat je de vruchten zowel groen als rood kunt oogsten. Wanneer ze groen zijn, hebben ze een mildere smaak, maar zodra ze rijp zijn en een dieprode kleur hebben, worden ze verrassend zoet. Dit maakt de Franchi Puntpaprika Rode Hoorn perfect voor allerlei gerechten, van salades tot gegrilde groenten. Deze paprika's zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Dankzij hun zoete smaak en knapperige textuur voegen ze een heerlijke smaak en een sappige beet toe aan je favoriete gerechten. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje kleur en zoetheid toe aan je dagelijkse maaltijden met de Franchi Puntpaprika Rode Hoorn!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Puntpaprika Rode Hoorn

De Franchi Puntpaprika Rode Hoorn kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Puntpaprika Rode Hoorn bloeit . 

De Franchi Puntpaprika Rode Hoorn is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Puntpaprika Rode Hoorn kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Puntpaprika Rode Hoorn groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Puntpaprika Rode Hoorn vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.