Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo

Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo groeit . Deze Ui wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo

Met de Plantui-winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo kunt u genieten van heerlijke rode, ronde uien. Deze winteruien worden het best geplant van september tot eind november, wat ervoor zorgt dat u al vroeg in het seizoen kunt genieten van een smaakvolle oogst. Een van de voordelen van deze winteruien is dat ze maar liefst 3 tot 4 weken eerder oogstbaar zijn dan voorjaarsuien. Dit betekent dat u al vroeg kunt genieten van de volle smaak en aroma van verse uien. Daarnaast zijn deze plantuien van hoge kwaliteit, met een gewicht van 1 kilo en een maat van 14/21. Met de Plantui-winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo haalt u niet alleen een smaakvolle en vroege oogst in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan uw tuin. Deze winteruien zullen zeker een eyecatcher zijn met hun mooie rode kleur en ronde vorm. Wacht dus niet langer en plant deze winteruien in het najaar voor een heerlijke en verse oogst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo

De Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo bloeit . 

De Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Plantui- winter ui pootui planten in het najaar maat 14/21 1 kilo vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.